LEH 20

LEH 20

Skarpe arkitektoniske linjer rammer dette etplans hus i skandinavisk stil ind. Bag det klassiske ydre gemmer sig et super energivenligt hus med god plads til hele familien.

 
 
 
 
 
LEH 26

LEH 26

Huset til den pladskrævende familie. Vores mest populære model med separat børneafdeling og med et stort lyst køkken-alrum som det naturlige mødested for hele familien.

 
 
 
 
 
LEH 32

LEH 32

Udsigtsvilla i to plan. Husets asymmetri og særlige linjer gør det arkitektonisk spændende. Træfelter på ydermurene harmonerer med terrasserne og skaber et harmonisk udtryk.
Huset er funktionelt med to børneværelser og to badeværelser, så hverdagen for en familie kan fungere optimalt.

 
 
 
 
 
LEH 31

LEH 31

Etplanshuset i klassisk, skandinavisk stil inviterer udenfor. Mod syd og vest er en sammenhængende terrasse, der er overdækket. Huset har seks døre ud til terrassen, så familiens medlemmer nemt kan komme ud og få noget frisk luft. Også uden at blive våde, når det regner.

 
 
 
 
LEH 21

LEH 21

På sit højeste åbner den ensidige taghældning op med store glaspartier til det store overdækkede terrasseareal mod syd. Her bliver sommeren lang for familier med hang til udeliv.

 
 
 
 
 
LEH 33

LEH 33

Asymmetrisk, moderne, træbeklædt hus med store vinduespartier og overdækket terrasse. Ovenlysvinduer giver et fint lys til hele boligen, der opføres i halvandet plan.

 
 
 
 
 
LEH 29

LEH 29

Det store lyse fællesrum med udgang til terrasse og have inviterer til samvær. Et praktisk og overskueligt hus.

 
 
 
 
 
LEH 23

LEH 23

Der kan opleves et stort og spændende lysindfald fra flere sider i denne energivenlige nyfortolkning af et to etagers hus. Her er masser af plads og god udsigt til udendørs arealer fra 1. sal.

 
 
 
 
LEH 27

LEH 27

Atypiske vinkler, højt til loftet og et stort lysindfald præger dette utraditionelle hus i to etager. Her er masser af plads til både børn og voksne samt alle deres gæster.

 
 
 
 
 
LEH 22

LEH 22

En stram modernistisk arkitektur præger denne energivenlige nyfortolkning af et længe-hus. Det gennemtænkte og meget funktionelle hus byder på masser af plads i store lyse rum. Huset kan også bygges med forskudt plan på en skrånende grund.

 
 
 
 
 
LEH 30

LEH 30

Nordisk atriumhus. Her er det nemt at være en del af fællesskabet.

 
 
 
 
 
LEH 25

LEH 25

Den ideelle løsning til den smalle byggegrund. De fleksible elementer giver jer alle muligheder for at få et hus helt efter jeres ønske. Et lyst og venligt hus med mange zoner.