Skovlyvej

Arkitekttegnet hus placeret i tæt kontakt med havet og stranden.

Med denne beliggenhed har tegnestuen valgt at placere bygningen på tværs af grunden for at udnytte den mest muligt. Derved får bygherren et fantastisk kig udover grunden og Køge bugt. Adgangen til bygningen forgår fra siden af huset (den mere lukkede del) til køkken/alrummet, der åbner sig op med store panoramavinduer. Denne rumlige kontakt til vandet, hvor naturen og lyset bliver trukket ind i stuen, gør oplevelsen af det tredimensionelle til et perfekt samlingspunkt for familien. De to planer samles i midten af bygningen i et fællesrum, hvor stuen er multirummet og på 1. sal køkken/alrummet.

Huset er 236,9 m2 eksklusiv carport og garage.

Fakta

Toplans hus,
Karlslunde strand, Danmark
Skovlyvej 10
Ca. 236,9m2

Bygherre: Annette Dalsø og Henrik Porsgaard
Arkitekt: lundhilds tegnestue
Ingeniør:

Relevante links

LEH 21